Наличието на специализирани машини

Оборудване, което се използва в работата си:

Тренировка агрегат 1БА-15В за пробиване на базата на МАЗ

Проектиран за формиране на кладенци, основната цел на които е да се достъп до пластам почви за геоложки развитие, идентифициране на характеристиките на депозити, пробиване на вградените водни кладенци, търсене на петрол и газ.

Едно от основните предимства на този стенд е дълбочината на пробиване - до 800 м както и с големи диаметри на пробиване - до 550 мм.

 

 Тренировка агрегат УРБ 2А2 на базата на УРАЛ-4320

Предназначена е за пробиване на гидрогеологических, геофизични и структурно търсене на кладенци за вода, твърди полезни изкопаеми, нефт и газ въртеливо начин с почистване на поражението кладенци измиване, от или транспортиране разби скали на повърхността шнеками. Инсталацията е движещ вращатель с гидроприводом, който се използва в процеса на сондиране, изграждане на бурильного инструмент, без да се отказват от клане и изпълнява съвместно с гидроподъемником работа за слизането-повишаване на инструмент и подаване при пробиване.

Поради конструктивни особености на въртеливото и спуско-подемни механизми основното предимство на стенд УРБ 2А2 е скорост на пробиване - до 2-3 пъти по-високи в сравнение с останалата част от сондажни от същия тип.

 

Малогабаритна вертикално пробиване инсталиране на MWG-6U (изг. Полша)

Предназначена е за пробиване на вертикални кладенци шнековым сонда на сух метод с възможност за инсталиране на корпус тръби, кладенци ударните метод с помощта на ударния механизъм и лебедка, а също така и за пробиване на гидроскважин с помощта на сондажни.

Безспорное предимството на тази стенд – малки размери при дълбочина на сондиране до 90м.(с измиване), което позволява изпълнението на работата в най-трудно достъпни места и с най-малко загуби за парцела работи.

   

 Агрегат цементировочный УНБ 125-32У

Предназначена е за изпускане работни течности при цементировании кладенци по време на сондиране и основен ремонт, както и при извършване на други промывочно-продавочных работи на нефтени и газови министерство.

 

Форма за обратна връзка

Информация за контакт

Нашият адрес: Bulgaria, Beli Osam, 5662, Str.Zelenika, 7

Тел: +359 2 491 24 19

E-mail: office@bronz.org

Режим на работа: - понеделник - петък от 09:00 до 18:00 часа